Een compleet en geintegreerd proces

Doesburg Components werkt met het Early Supplier Involvement (ESI) concept. Dit betekent dat wij vanaf de ontwikkeling van een nieuw product samenwerken met de klant. Tijdens het gehele proces houden wij nauw contact met de klant. 

Binnen de Gietburg Groep is veel specifieke kennis in huis waardoor het eindproduct goed en snel in productie kan worden genomen. Wij verzorgen binnen de Gietburg Groep de ontwikkeling, het gietwerk, de bewerking en de assemblage van diverse onderdelen. Daarnaast kunnen we ook via externe bedrijven het eindproduct voorzien van elke gewenste (eind) lak. Nieuw is dat wij de geproduceerde onderdelen ook industrieel kunnen reinigen. Hiermee kunnen we aan streng gestelde reinheidseisen voldoen. Dit geïntegreerde proces zorgt voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct dat direct geleverd kan worden aan de assemblagelijn van de klant.

Het Early Supplier Involvement principe in combinatie met eigen engineers bij de klant stelt ons in staat om grote tijdwinst te boeken in de ontwikkelingsfase. Het voordeel hiervan is dat men in de ontwikkelingsfase rekening kan houden met de beoogde serie omstandigheden waardoor de klant direct een serie gereed product krijgt. Deze aanpak is zeer efficiënt en de testfase wordt beduidend korter. Men bespaart dus veel tijd en daarmee kosten. Het voordeel van de Gietburg groep uit zich in snellere levering, hoge kwaliteit en kosteneffectiviteit.