Warda Dafer onze nieuwe receptioniste

Wij stellen graag aan je voor…

Warda Dafer is onze receptioniste én financieel administrateur. Ze is moeder van een 21-jarige zoon en versterkt sinds 28 juni ons team. Of ze het naar haar zin heeft binnen Doesburg Components? Ze vertelt er alles over! “De financiële administratie is niet geheel nieuw voor mij, maar wat ik hier leer gaat verder dan alleen het stukje debiteuren. Ik vind het leuk om hierover te leren en om er goed in te worden. Maar ook het werk als receptioniste vind ik leuk. Vooral het contact met mensen. De combinatie van beide functies vind ik het beste aspect van mijn werk!”

Hoe ziet je werkdag eruit?

“Ik rijd iedere dag met goede zin naar het werk. Mijn dag begint om 08.00 uur en is nooit hetzelfde. Dat is ook wat ik leuk vind aan deze baan. Je krijgt altijd verschillende mensen te spreken via de telefoon en email. Als receptioniste ben ik het eerste aanspreekpunt van Doesburg Components en vind het geweldig om die verantwoordelijkheid te hebben. De financiële administratie bestaat uit veel terugkomende werkzaamheden en het is ontzettend belangrijk dat dit goed gebeurd!”

Waarom Doesburg?

“Het gevoel was vanaf het begin meteen goed bij Doesburg. Er heerst een hele open sfeer en er zijn korte lijnen met iedereen. Zelfs de deur van de directeur staat altijd open.” Warda zou om die reden ook iedereen aanraden om bij Doesburg Components te komen werken. “Toen ik voor mijn eerste gesprek naar Doesburg Components kwam, zat ik vol zenuwen. Maar ze wisten me goed te ontvangen en de zenuwen waren binnen no-time weg!”

Maar dat is niet het enige waarom ze voor Doesburg Components heeft gekozen: “Ik vind het indrukwekkend wat voor werk ze hier doen. Het is heel erg vooruitstrevend. Ik ben trots dat ik hier mag werken!”

En dan na het werk?

“In mijn vrije tijd vind ik het geweldig om te lezen. Daarnaast vind ik koken ook ontspannend en vind ik het leuk om allerlei recepten uit te proberen. Dit probeer ik nu ook mijn zoon te leren. Daarnaast vind ik het fijn om met vriendinnen af te spreken.”